22 Σεπτέμβρη. Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Σεπτέμβριος 2008 17:09
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Είναι γνωστό ότι από το 2005 έχει καθοριστεί από το Ελληνικό κράτος να εορτάζεται σαν ‘ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ’ η 22α Σεπτεμβρίου κάθε έτος όπου οι καταστηματάρχες ,επί τρεις ημέρες προσέφεραν με ειδικές τιμές τα προϊόντα τους κάτι που γινόταν και στην πόλη μας.

Δυστυχώς φέτος σε ένδειξη διαμαρτυρίας (για την ψήφιση από την Βουλή του άρθρου 14 στον φορολογικό Νόμο όπου στιγματίζονται σαν φοροφυγάδες οι ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις) αντί εορτασμού την ημέρα αυτή καλούμε τους συναδέλφους την Δευτέρα 22-9-08 να σβήσουν τα φώτα κατά τις βραδινές ώρες.

Θα αναμένουμε να παρθούν αποφάσεις  από το δευτεροβάθμιο ή τριτοβάθμιο όργανό μας για την περαιτέρω κλιμάκωση των αντιδράσεών μας μέχρι την τελική απόσυρση του άρθρου 14 του φορολογικού Νόμου.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι η ενέργειά μας αυτή δεν στρέφεται επ’ ουδενί εναντίον τους και τους εκφράζουμε την λύπη μας για το γεγονός ότι δεν θα γίνουν φέτος μειωμένες τιμές που ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια κατά την γιορτή του Ελληνικού Εμπορίου.