Ίδρυση και Λειτουργία Θυρίδας Επιχειρηματικότητας PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2008 18:31
Iδρύθηκε και λειτουργεί στην περιοχή του Ν. Κοζάνης η Θυρίδα Επιχειρηματικότητας για την Ενθάρρυνση και Στήριξη της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.
Οι θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας αποτελούν έργο του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ενταγμένο στο ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ και συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Αναλυτικότερα, οι ''Θυρίδες Νεανικής Επιχειρηματικότητας'' είναι μία προσπάθεια για την ενθάρρυνση και στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας. Λειτουργούν ως γραφείο πληροφόρησης, συμβουλευτικής παροχής υποστήριξης ολοκληρωμένης μορφής προς όλους τους νέους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Στόχος να αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες γέννησης, ανάπτυξης και επιτυχούς εξέλιξης των επιχειρηματικών τους ιδεών. Στο πλαίσιο του έργου, προβλέπεται η ίδρυση 79 νέων δομών Επιχειρηματικότητας οι οποίες και καλύπτουν όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Αναφερόμαστε σε μαθητές και αποφοίτους της δευτεροβάθμιας-τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τεχνικής εκπαίδευσης, σε καταρτιζόμενους δημοσίων ΙΕΚ και λοιπών σχολών αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σε φοιτητές και αποφοίτους της ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης.
Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος Αρχείου
 Επιστολή ανακοίνωσης Ιδρυσης και ΛειτουργίαςΕπιστολή ανακοίνωσης Ιδρυσης και Λειτουργίας112 Kb