Θερινές εκπτώσεις 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής site   

Πληροφορούμε το καταναλωτικό κοινό της περιοχής ότι από 15 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις σε όλα τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας, και διαρκούν έως και τις 31 Αυγούστου.


Οι συνάδελφοι έμποροι της Πτολεμαΐδας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την εκπτωτική περίοδο, τόσο με ποιοτικά, όσο και με οικονομικά προϊόντα, δίνοντας έτσι στο καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να κάνει τα ψώνια του κερδίζοντας τόσο σε ποιότητα όσο και σε τιμή.


Αλλωστε  η Πτολεμαΐδα έχει αποδείξει εδώ και χρόνια, ότι είναι ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο που προσφέρει βατότητα και  καταστήματα με οργάνωση και ποιότητα, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από πολύ μεγαλύτερες Πόλεις.


Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που προτιμούν την αγορά της Πτολεμαΐδας και πολλοί καταναλωτές από όλες τις γειτονικές Πόλεις.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας καλεί τους καταναλωτές να προτιμήσουν τα καταστήματα της Πόλης, που δίνουν έναν άνισο αγώνα επιβίωσης στις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, καθώς και τους συναδέλφους – έμπορους της Πτολεμαΐδας να κάνουν ότι μπορούν καλύτερο για να τους εξυπηρετήσουν .