Επανέναρξη δρομολογίου ΒΑΡΙΚΟΥ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 06 Ιούλιος 2011 11:39

Μετά από τις πληροφορίες που έφτασαν στον Σύλλογό μας για την διακοπή των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων από και προς την κοινότητα του Βαρυκού, λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να αναλάβει μέρος του κόστους του συγκεκριμένου δρομολογίου δίνοντας έτσι λύση για τους κατοίκους του Βαρυκού για όλο το καλοκαίρι.


Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ κο Καζαντζίδη, αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε άμεσα η επανέναρξη των δρομολογίων από την Δευτέρα 04/07/11.

Η κίνηση αυτή έγινε γιατί θεωρούμε τους κατοίκους του Βαρυκού δικούς μας ανθρώπους, αφού εδώ και δεκαετίες εξυπηρετούνται στην Πτολεμαΐδα σε κάθε είδους υπηρεσίες, αλλά και για τις αγορές τους.

 


Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους της κοινότητας για την άμεση ενημέρωσή μας, για την προτίμησή τους στην αγορά της Πόλης μας, καθώς και το Δ.Σ. των ΚΤΕΛ ΑΣΤΙΚΩΝ για την άμεση επαναλειτουργία του δρομολογίου, και για την κατανόηση των επιμέρους προβλημάτων που τυγχάνει μία τέτοια πρωτοβουλία.


Πιστεύουμε ότι ο κοινωνικός σκοπός των αστικών λεωφορείων αποδεικνύεται έμπρακτα με τέτοιου είδους κινήσεις.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους κατοίκους του Βαρυκού  σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει στο μέλλον.