Ανοιξε τις πύλες της η "ΕΟΡΔΑΙΑ 2011" PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Μάιος 2011 20:22

Mε τη συμμετοχή περίπου 90 εκθετών κυρίως από τη Δυτική Μακεδονία, άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Τετάρτης, η γενική έκθεση "Εορδαία 2011".

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στη τελετή των εγκαινίων, τα οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητος.

Η μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο εμπορικός σύλλογος Πτολεμαΐδας για εξωστρέφεια των εμπορικών επιχειρήσεων, επαινέθηκε από όλους τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και δηλώθηκε η υποστήριξή τους σε κάθε ανάλογη προσπάθεια.

Μάλιστα ο αντιπεριφερειαρχης Κοζάνης Γιάννης Σοκουτης, ανακοινώσε πως θα εξεταστεί η περίπτωση να κατασκευαστεί μια μόνιμη κατασκευή για τη διοργάνωση τέτοιων εκθέσεων και εκδηλώσεων.

Όπως ήταν φυσικό, ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τους φορείς της Εορδαίας, η "προσπάθεια υποβάθμισης", όπως τόνισαν, της περιοχής, μετα τις πληροφορίες που αναφέρουν πως το Μποδοσακειο Νοσοκομείο και η ΔΟΥ Πτολεμαΐδας, θα κλείσουν.

Μάλιστα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στην ομιλία του, πέραν του ότι χαρακτήρισε τους επαγγελματίες απροστάτευτους την περίοδο που διανύουμε και επέρριψε ευθύνες στην πολιτεία γι αυτό, δήλωσε πως το Μποδοσακειο Νοσοκομείο είναι το καμάρι του τόπου πως η συζήτηση που γίνεται γύρω από το κλείσιμο του "μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε πως καμία επίσημη θέση έχει προκύψει από πλευράς υπουργείου υγείας και πως βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του ιδρύματος (περιβάλλοντας χώρος και νέα πτέρυγα, ελικοδρόμιο).

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας, η δήμαρχος Εορδαίας και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

----------------------------------------- 
Αναδημοσίευση από το site:www.kozani.tv Σωκράτης Μουτίδης

 

Πλήρες φωτορεπορτάζ θα βρείτε στην σελίδα: http://www.e-eordea.gr/eordaia-2011/index.html

Συνημμένα:
ΑρχείοΠεριγραφήΜέγεθος Αρχείου
 Λόγος Προέδρου ΕΣΠ.Ο λόγος του προέδρου στην ΕΟΡΔΑΙΑ 2011174 Kb
 

Σχετικά άρθρα