Δ.Τ. Μετεγκατάσταση Ποντοκώμης PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2008 09:29
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαίδας εκφράζει την ανησυχία και τον προβληματισμό του για τις μεθοδεύσεις που έλαβαν χώρο στο περίφημο Δημοψήφισμα του Δ.Δ. της Ποντοκώμης. Αλήθεια με ποια κριτήρια έγιναν οι επιλογές των τοποθεσιών? Γιατί μπήκαν στο ψηφοδέλτιο περιοχές που δεν είχαν προταθεί από κανέναν? Με ποια αιτιολογία δεν μπήκε καν σαν πρόταση η περιοχή ‘φιλέτο’ της Πτολεμαίδας στην περιοχή Κουρί?
 
Ισως κάποιοι φοβήθηκαν την πιθανή επικράτησή της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί η Ποντοκώμη στην Πτολεμαίδα.Και αυτοί οι κάποιοι έχουν όνομα: ΑΝ.ΚΟ και όσοι κρύβονται από πίσω. Ακριβώς όπως δηλώνουν και τα αρχικά της. ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ. Μόνο Κοζάνης. Χωρίς αιδώ υλοποιούν τα σχέδιά τους με απαράδεκτες μεθοδεύσεις.

Οι εποχές που δεν αντιδρούσε κανένας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η κοροϊδία για τον Πτολεμαιδιώτη -πόσο μάλλον για τον έμπορο- πρέπει να σταματήσει ΕΔΩ.

Ο Σύλλογος διαπιστώνει ότι υπάρχουν συγκυρίες που με τον ποιο άμεσο τρόπο απειλείται η συρρίκνωση της Πτολεμαίδας από πολλούς καλοθελητές που τάχα νοιάζονται για το καλό της περιοχής

Υποσχόμαστε ότι σαν Σύλλογος θα αντιδρούμε και θα ξεμπροστιάζουμε οποιονδήποτε παίζει βρώμικα παιχνίδια στις πλάτες μας.