ΔΤ_15θήμερο προσφορών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 03 Ιούνιος 2010 20:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 243


O Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας αποφάσισε να παρέχει την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα της Πόλης μας να προβούν σε προσφορές και εκπτώσεις στα εμπορεύματά τους από 07-06-10 έως 22-06-2010.

O Σύλλογος καλεί όλους τους συναδέλφους εφ’ όσον το επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτήν την ενέργεια που γίνεται για την τόνωση της κίνησης στα καταστήματά μας, αλλά και την εξυπηρέτηση και το όφελος του καταναλωτή της περιοχής.

Οποιος θέλει  να συμμετέχει μπορεί να βάλει την αφίσα που τυπώθηκε γι’ αυτόν τον λόγο στην είσοδο του καταστήματός του, η οποία είναι η ίδια για όλη την Πόλη, και να αναρτήσει την ένδειξη «ειδικές τιμές εντός του καταστήματος»

Καλείται επίσης το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί από τις εξαιρετικά χαμηλές και καλοκαιρινές τιμές που θα ισχύσουν για αυτό το δεκαπενθήμερο.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, αλλά και όλους τους κατοίκους της περιοχής,  να συμμετέχουν στην αιμοδοσία  που θα γίνει στην κεντρική πλατεία την Δευτέρα 14/06 από κινητή μονάδα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας βοηθώντας στην προσπάθεια που γίνεται εν’ όψη καλοκαιριού..