ΔΤ_Πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-Για ανέργους PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 02 Μάρτιος 2010 07:53

ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ:02/03/10                                                                                            ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤΟΚ.:214

                                                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ και την ΕΣΕΕ θα προβεί σε υλοποίηση προγράμματος που διεξάγεται Πανελλήνια με την ονομασία ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.

Το πρόγραμμα συνίσταται στην πώληση προϊόντων με συγκεκριμένη και καθορισμένη  έκπτωση στους άνεργους συμπολίτες μας. Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων εμπόρων θα δημοσιοποιηθεί, ενώ θα υπάρχει  και σχέδιο συμφωνητικού, το οποίο θα υπογραφεί ανάμεσα στον μετέχοντα επιχειρηματία και τον Εμπορικό Σύλλογο.

 Ο επιχειρηματίας που θα αποφασίσει την συμμετοχή του στην πρωτοβουλία, θα υπογράψει υποχρεωτικά το συμφωνητικό και με αυτό θα πιστοποιείται αφενός η δέσμευσή του σε αυτήν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, αφετέρου το ποσοστό έκπτωσης που θα κάνει στους ανέργους πελάτες της περιοχής του.  Αποτελεί δε υποχρέωσή του η διαφύλαξη της αξιοπιστίας της πρωτοβουλίας, μέσω του ελέγχου της ιδιότητας του ανέργου για τον πελάτη που την επικαλείται.  Ο έλεγχος αυτός πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, συνοδευόμενης από το δελτίο ταυτότητας για την διαπίστωση της ταυτοπροσωπίας.

Σε ότι αφορά το χρονικό διάστημα των τακτικών εκπτώσεων, η σχετική πρωτοβουλία αναστέλλεται και επανενεργοποιείται αμέσως μετά την λήξη αυτών. 

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου και με τα τηλ. του προέδρου 24630 57077 & του γραμματέα 24630 22453

 

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος                                           Σοφοκλής Ασιανός